Van de Kolk: voorkeur raad SWF boven Staten

0

SNEEK – Ad van de Kolk is aan aantal jaren Statenlid geweest en nu raadslid in Súdwest-Fryslân voor Verenigd Links. Een nieuwe progressieve partij die ondanks een wat chaotische en geïmproviseerde campagne een zetel in de wacht heeft gesleept.

Het is de bedoeling dat Verenigd Links ook in de komende Friese Statenverkiezingen een gooi naar een aantal zetels zal gaan doen. Met gekwalificeerde en gedreven mensen moet dat volgens Verenigd Links beslist tot de mogelijkheden behoren. Er zal dan een nieuwe lijsttrekker zijn. Huidig fractievoorzitter Ad van de Kolk deelde mee dat hij zich wil concentreren op zijn rol als raadslid in de nieuwe gemeente Súdwest-Fryslân en dat hij daar alle aandacht voor nodig zal hebben.

Daarom heeft hij besloten niet als lijsttrekker te gaan fungeren maar genoegen te nemen met een plaats lager op de lijst. Verder gaf Van de Kolk aan dat hij er vertrouwen in heeft dat Verenigd Links een nieuwe lijsttrekker weet te vinden die een goede campagne neer zal kunnen zetten en dat de partij zich prima zal profileren in de komende campagne. 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend