Hersenstichting zoekt collectanten voor Sneek

0

SNEEK In de eerste week van februari, 31 januari tot en met 5 februari, wordt de collecte voor de Hersenstichting gehouden. Hiervoor is de stichting op zoek naar nieuwe collectanten. Belangstellenden lopen in de eigen woonplaats en eigen wijk.

Eén op de vier mensen krijgt ooit in zijn of haar leven met een hersenaandoening te maken. Hieronder vallen onder meer traumatisch hersenletsel, migraine, beroerte/CVA, Parkinson, MS, Alzheimer en epilepsie, een hersentumor of aangeboren hersenletsel en schizofrenie, depressie, ADHD, autisme.

De opbrengst van de collecte wordt onder meer besteed aan wetenschappelijk onderzoek, om hersenaandoeningen te helpen voorkomen en te genezen. Ook wordt er hard gewerkt aan het geven van gerichte voorlichting en de samenwerking tussen patiëntenverenigingen onderling.

Voor aanmelden of informatie promotor Akke Hornstra 06-13 77 84 91, het kantoor in Den Haag 070- 360 48 16 of www.hersenstichting.nl

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend