Politie zoekt getuigen winkeldiefstal Sneek

0

SNEEK- De politie is op zoek naar de dader van twee winkeldiefstallen die dinsdagmorgen tussen 09.00 uur en 12.00 uur plaatsvonden in winkels aan het Normandiaplein en de Kruizebroederstraat. Tussen genoemde tijdstippen stal een verdachte man diverse etenswaren en kledingstukken. Hij werd betrapt in de winkel aan het Normandiaplein terwijl kleding stal.

De verdachte werd door een winkelmedewerker vastgepakt. Toch wist de winkeldief te ontkomen en liet een plastictas met gestolen spullen achter.

Het signalement van de verdachte:

  • Man
  • Normaal postuur
  • Blauw jack
  • Rode “Oant Moarn” muts

De politie wil graag in contact komen met mensen die iets gezien hebben of anderszins informatie hebben over deze zaak. Zij kunnen contact met de politie opnemen via 0900-8844. Wanneer u anoniem wenst te blijven, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend