Ook voor wethouder Brouwer Bolsward een lintje

0

BOLSWARD – Vanmiddag tijdens de laatste raadsvergadering van de gemeente Bolsward heeft burgemeester mevrouw Vroegindeweij een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan wethouder Jelle Brouwer.

Jelle Brouwer is vier jaar raadslid geweest en 16 jaar wethouder van de gemeente Bolsward. Hiervoor was hij 25 jaar lang hoofdbestuurslid en penningmeester van de Chr. Friese Kaatsbond; oprichter en redactielid (ruim 20 jaar) van het clubblad van de voetbalvereniging Bolswardia; 12 jaar lid van het hoofdbestuur van Bolswardia en 12 jaar lang freelance sportjournalist voor het Friesch Dagblad en verslaggever sport Radio Eenhoorn. 10 Jaar lid van het algemeen bestuur van de Nederlandse Christelijke Sportunie. Tussen 1973 en 1986 actief in de Gereformeerde kerk van Bolsward.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend