De Wieren tracteert huurders op oliebollen

0

SNEEK – Onder het motto "Hollen voor Oliebollen" trotseren medewerkers van de Wieren in Sneek op donderdag 16 december weer en wind, kou en regen  om bij alle 2700 huurders van de Wieren een oliebollenzak af te leveren.

Met deze oliebollenzak kunnen de huurders van 17 t/m 24 december gratis vier oliebollen ophalen bij de gebakskramen van Familie Van der Schaaf, bij de Albert Heijn aan de Middelzeelaan of op het Martiniplein.

‘Met deze actie willen we laten zien dat we onze huurders belangrijk vinden en dat ze ook het komende jaar op ons kunnen rekenen. Daarnaast creëren we op deze manier meteen een kennismaking met onze buurten en huurders Na het rondbrengen staat er warme chocolademelk en oliebollen voor de medewerkers klaar’, aldus directeur Henk Heikema van der Kloet.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend