Twee BIZ-ondernemersfondsen voor Bolsward

0

BOLSWARD – Nadat Sneek vorige maand al groen licht kreeg voor de BIZ binnenstad met een goede score op de draagvlakmeting, deed Bolsward daar onlangs niet voor onder. Sterker nog in Bolsward zijn er meteen twee ondernemersfondsen gerealiseerd, een BIZ Binnenstad en een BIZ Bedrijventerreinen, beide met een breed draagvlak.

De beide BIZ-zen vervangen het Bolswarder Ondernemers Fonds (BOF) dat vanwege de gemeentelijke herindeling per 31 december 2010 ophoudt te bestaan. BIZ is een fonds dat ondernemers in staat stelt gezamenlijk te investeren in, heel populair gezegd en kort door de bocht, schoon, heel en veilig.

Met name in de plannings-  en definitiefase zijn de biz-ondernemersfondsen van Bolsward en Sneek min of meer gelijk opgetrokken met een intensieve en plezierige informatie-uitwisseling over en weer.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend