Kleine kapiteins Workum knutselen er op los

0

WORKUM – Op Woensdagmiddag 15 december is er weer Kleine Kapiteins Club. In de Pikloods van werf De Hoop in Workum zijn kinderen van 7 tot 11 jaar welkom om te komen spelen, van half twee tot vier uur. Joukje Bouma komt met een kist vol spannend materiaal, om mooie knutsels mee te maken. We maken er samen weer een feestje van.

Oproep: oude klompen gevraagd

Voor de eerstvolgende Kleine Kapiteins Club in het nieuwe jaar zijn we op zoek naar oude klompen. Het is namelijk de bedoeling om originele ijszeilklompen te gaan bouwen. Oude klompen graag inleveren bij werf De Hoop, vòòr woensdag 19 januari.
Wil je mee doen a.s. woensdag? Bel of mail dan even met Marijke: 0655 811 425, info@werfdehoop.nl (dit geldt niet voor de ‘vaste’ kapiteins)

(Fotobijschrift: Tijdens de vorige Kleine Kapiteins Club hebben we valse vuurtorens gebouwd, knopen gelegd en pepernoten gebakken.)

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend