Bienvenue chez l’Hotel Amicitia Sneek

0

SNEEK – Tijdens een oefenwandeling voor de Greidhoeke Kuiertocht (heeft afgelopen zaterdag plaats gevonden en is een aanradertje) zag ik bij Hotel Amicitia de Nederlandse vlag volledig fout aangeslagen, totdat ik na een luttele seconde piekeren tot de ontdekking kwam dat het hier de Franse driekleur betrof. Frans congres, was de eerste gedachte.

Navraag leverde echter niets op. "Geen idee. Franse vlag ? Wij weten van niets." Drie telefoontjes later wist nog steeds niemand ergens. Dommage, had zo'n leuk verhaal kunnen worden. Nu komen we niet verder dan een halfbakken conclusie dat het wel een kostenmaatregel zal zijn. De vlag is aan het eind van zijn horizontale banen versleten. Zetten we er drie lusjes aan en hangen we hem verticaal op. Blijft rood-wit-blauw. Geen hond die het ziet.

Maar dat werkt niet in Sneek, waar Henk van der Veer en GrootSneek rondcruisen.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend