Messink Yachting importeur van Dehler

0

ENKHUIZEN – Op 1 oktober maakten wij melding dat West Yachting uit Makkum importeur zou zijn geworden van onder meer het merk Dehler. Inmiddels heeft daar een wijziging plaatsgevonden want Messink Yachting uit Enkhuizen is op 25 november aangesteld als importeur voor Nederland.

De gerenommeerde werf Dehler bouwt kwalitatieve zeiljachten met een sportief karakter, voor een betaalbare prijs. Innovatie speelt hierin een belangrijke rol. Sinds de oprichting van de werf in 1963 zijn er 26.000 boten gebouwd. Het merendeel hiervan is nog steeds op het water te vinden. Dit kenmerkt de degelijkheid van Dehler.

Een jaar geleden is de werf Dehler overgenomen en is sindsdien druk bezig met de ontwikkeling van nieuwe modellen. Door de samenwerking aan te gaan met Messink Yachting worden de krachten van jarenlange ervaring van zowel Dehler als Messink Yachting gebundeld. Hierdoor ontstaat een zeer sterk merk met de vertrouwde kwaliteit.

De werf van Messink Yachting ligt in het hartje van Enkhuizen. Met eigen ligplaatsen, een verwarmde loods voor de winterstalling, een eigen jachtservice en goed opgeleide jachtservice medewerkers is alles voor een goede service binnen handbereik.

Boatshows:
Boot Dusseldorf: 22-30 januari 2011
Hiswa Rai: 1-6 maart 2011

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend