Kerstcircus Sander & Friends in Theater Sneek!

0

SNEEK – Allround circusartiest Sander presenteert een sfeervolle familiemiddag door middel van het Kerstcircus met gastoptredens met acrobaten, diabolo-jongleur, rolschaats-acrobatiek en Holland's Got Talent-finalist Harrie Harrewar.

Tijdens de Kerstvakantie presenteert allround-circusartiest Sander een serie voorstellingen met sfeervol Kerstcircus. Een Kerstfeest vier je niet alleen en Sander heeft dan ook een aantal vrienden uit het Circus gevraagd om samen een sfeervol Kerstfeest te vieren in het:
Kerstcircus Sander & Friends!

Zo komt Djura met haar man Raul en hun twee kinderen naar het feest. Djura is een multi-talent en is opgeleid bij het bekende Jeugdcircus Elleboog in Amsterdam en vervolgens aan de Academie voor Circuskunsten in Brussel. Deze kerst presenteert ze hoog onder de nok van het theater een prachtige, maar ook een gevaarlijke luchtact ! Djura heeft na haar opleiding ook ontwikkelingswerk gedaan, waarbij Circus het middel was om kinderen te helpen bij de verwerking van traumatische ervaringen. Op haar reis door Zuid-Amerika ontmoette ze Raul uit Peru. Hij is een ware diabolokunstenaar. Wat van oudsher een kinderspel is, heeft hij verheven tot een kunst. Hij beweegt zijn diabolo's zo snel dat ze nauwelijks met het blote oog te volgen zijn! Samen presenteren Raul en Djura een acrobatische rolschaatsact die uniek is voor Nederland. De Peruaanse 'roots' van Raul en het acrobatische talent van Djura versterken elkaar in deze bijzondere act.

Harrie Harrewar

Holland's Got Talent-finalist Harrie Harrewar zal ook te gast zijn met zijn vrolijke honden- en eendenparade. Hij wist met zijn beestenbende de harten van de jury en het Nederlandse publiek te stelen. Speciaal voor deze serie voorstellingen komt hij met een vernieuwde act.

De sympathieke allround circusartiest Sander is te zien als rode draad in de voorstelling. Hij presenteert verbazingwekkende goocheltrucs, jongleercapriolen en clownerie. Ook presenteert hij zijn gevaarlijke en imposante tijgerpythons. Natuurlijk mogen de deftige hond Dorus en de brutale vogel Charlie niet op het feest ontbreken in Sander zijn hilarische buikspreekact! De Kerstvoorstelling van Sander & Friends wordt gegeven in een warme entourage met velours gordijnen, honderden lampjes en prachtige kerstversieringen.
 


Met korting naar het Kerstcircus!
Bij inlevering van dit artikel ontvangt u 2,50 Euro korting uw entreebewijs! Eén bon per persoon.

Woensdag 22 december – SNEEK – 13.30 en 16.00 uur
Theater Sneek – Kerkgracht 9 Sneek

Voorverkoop:

  • Primera Jorna – Singel 10 – Sneek – 0515 431 353
  • Sipma Sigarenmagazijn – Schaapmarktplein – Sneek
  • Bolsward Totaalgemak – Marktstraat – Bolsward

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend