Kerstboom op de Wip in Sneek brandt weer

0

SNEEK – Ze kunnen heel Sneek optuigen, in alle grachten, het Grootzand en het Kleinzand en de Kolk bij de Waterpoort kerstbomen en/of lichtornamenten plaatsen ter gelegenheid van het lichtfeest Kerstmis, maar zonder de boom op de Wip is het niet af. Woensdagavond is hij weer geplaatst door de vaste vrijwilligersploeg van de Sneker Zakenlieden.

Deze mensen verdienen een hele vette veer op of in een bestemde plaats. Ze doen hun werk meestal achter de schermen en de volgende dag denkt iedereen: Hé, wat leuk de boom in de Wip staat er weer. Zich niet realiserend dat daar soms bij nacht en ontij een ploegje vrijwilligers een uurtje of vier mee bezig is. 'HULDE, jongens'  (foto Wim Walda – klik op de foto voor een vergroting)

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend