Is de geest voor VC Sneek uit de fles?

0

SNEEK – Nu het dubbeltje eenmaal de goede kant op gevallen is, de overwinning twee weken geleden tegen TFM DOK, hoopt alles wat VC Sneek een warm hart toedraagt, dat de geest nu uit de fles is en dat de rampzalige en puntenverslindende angst om te winnen nu voorbij is en de periode van incasseren (in de goede betekenis van het woord) nu aanbreekt.

Sneek speelt zaterdag om 19:00 uur in de Sneker Sporthal aan de van Giffenstraat tegen King Software, een oude bekende van de Sneker dames, slechts twee punten en één plaats boven de ploeg uit Sneek in de ranglijst. In het verleden hebben de dames van VC Sneek meerdere malen gewonnen tegen King, dus er moeten zaterdag kansen liggen om punten te sprokkelen.

Overbodig om daarbij de vermelde dat de dames alle (publieks) support kunnen gebruiken die er maar te bedenken is. (foto Klaas Hijlkema Sportfotograaf)
 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend