Bolsward met levende Kerststallen in Kerstsfeer

0

BOLSWARD – Elk jaar telt Bolsward rond de Kerstdagen een viertal levende Kerststallen en ook dit jaar ontbreekt er geen. Bijzonder is wel dat op de dag voor Kerst een schapentocht plaats vindt met herders die met hun kuddes langs de stallen gaan.

De Kerststallen zijn te bezichtigen bij de Monsmastate aan de Franekerstraat, de tweede kerststal is in de Broerekerk  (levende Kerststal met een ezel en schapen) , de derde kerststal is te bezichtigen bij de St. Franciscuskerk,de vierde staat bij de Martinikerk.

De schapentocht vindt plaats op 24 december en start om half drie bij de Monsmastate aan de Franekerstraat 25. De route gaat langs de St. Franciscuskerk, de Broerekerk, de Martinikerk en weer terug naar de Monsmastate.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend