Getuigen gezocht van geval doorrijden in Sneek

0

SNEEK – De politie zoekt getuigen voor een een aanrijding, waarbij woensdagmiddag een 25-jarige voetganger gewond is geraakt. De vrouw uit Sneek liep rond 16.25 uur over de Kleine Kerkstraat toen ze werd aangereden door een onbekende automobilist.

De bestuurder reed op dat moment richting de Marktstraat. De bestuurder van de donkergekleurde Volkswagen Golf ging er na de aanrijding vandoor, zonder zich over het slachtoffer te bekommeren. De inwoonster van Sneek bleek haar schouder te hebben gebroken. Mensen die getuige zijn geweest of informatie hebben over de aanrijding, worden verzocht contact op te nemen met de politie. De politie in Sneek is bereikbaar via 0900-8844 (lokaal tarief).

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend