Donald Duck I-Phone kwaakwekker-app!!

0

IPHONE – Wereldwijd heeft Nederland de primeur: een eigen ei-Phone app van Donald Duck! Van de makers van Sanoma, in samenwerking met Disney Publishing. En wat kun je ermee? Heel vrolijk wakker worden…

Donald broedde al een tijdje op een eigen ei-Phone app. Nu is hij er. Ook geschikt voor de iPad trouwens. De – gratis – app van Donald Duck (nu al nummer 4 in de Top gratis apps) maakt een eind aan een bekend probleem: dat je niet echt vrolijk wordt van het geluid van de wekker ’s ochtends vroeg.

Daar komt dus nu definitief verandering in. Met de app van Donald Duck laat je je wekken door het levenslustige gekwaak van Donald. En afhankelijk van je stemming kun je ook kiezen voor verliefd of nog slaperig gekwaak. Of zelfs heel boos gesnater, kan ook. Waar je juist weer vrolijk van wordt. Hoe ook: met de unieke ei-Phone app word je altijd blij wakker.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend