Theater Sneek zaterdag een Gekkenhuis

0

SNEEK – Zaterdag 11 december speelt Onno Innemee zijn voorstelling ‘Het is hier een gekkenhuis’. Via internet is Onno verliefd geworden op een verpleegster van een psychiatrisch ziekenhuis. Om binnen te komen in deze gesloten inrichting bedenkt hij een plan, maar hij werkt zichzelf steeds verder in de nesten.

Met het verrassende decor en de verschillende typetjes ontstaan steeds dwaze en komische situaties. Je wordt continue voor de gek gehouden, niets is wat het lijkt en je zult je afvragen: Wie is er nou gek, de gek of de toeschouwer? De humor wint het overduidelijk.

Onno Innemee heeft een manier gevonden om zich te onderscheiden van zijn collega’s en heeft een geheel nieuw genre uitgevonden: een komische whodunit compleet met schuivende panelen, slaande deuren en verkleedpartijen. Jochem Myjer zei over Innemee: ‘Als je in dit grote cabaretaanbod nog iets kan maken wat totaal anders is dan de rest, mag je deze show als cabaretliefhebber gewoonweg niet missen!’

Meer info op www.theatersneek.nl

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend