Popkelder bands schitteren in Bolwerk Sneek

0

SNEEK – Op zaterdag 18 december zullen bijna alle Popkelderbands zich vanavond weer presenteren, in het zweet werken, hun beste beentje voor zetten, hun kunsten vertonen of gewoon rocken! 14 zeer verschillende bands zullen de 2 podia betreden tijdens deze afsluiting van Het Bolwerk concertjaar.

De bands Fever Hay (rock/pop), Kädävérbäk (noise), Whom The Gods Would Destroy (industrial), Stone Hawk (stonerrock), Highway Star (rock), Legacy of Saints (stonerrock), Godspill (metal), Zenheiser (experimental), Elektrokaas (experimental rock), Mowlawner (techno/noise), Malevolence (hardcore/metal), 3-US (huiskamer), De Johannes d Kerner Show (pop), Point 44 Caliber Killer (hardcore/metal) mogen hun kunsten vertonen op 1 van de 2 podia van Het Bolwerk. Of je nu van rock, dance, metal of pop houdt, voor een ieder zit er wel een band bij die de moeite waard is.

In sommige bands zit bij elkaar meer dan 100 jaar rock ervaring, bij anderen komen we niet verder dan 2 jaar. Dat betekent dat er behoorlijk grote muzikale generatiekloven schuilen, maar of dat te horen is valt nog te bezien en te beluisteren. Op een enkel toetsenbordje of blazertje na domineert de gitaar bij de popkelderbands. 'Gi-taar-mu-ziek, heeft de liefde voor ons meegebracht', zoals wijlen Mary Servaes ooit zo mooi zong".


Zaterdag 18 december
POPKELDERPRESENTATIE
Met: Fever Hay (rock/pop), Kädävérbäk (noise), Whom The Gods Would Destroy (industrial), Stone Hawk (stonerrock), Highway Star (rock), Legacy of Saints (stonerrock), Godspill (metal), Zenheiser (experimental), Elektrokaas (experimental rock), Mowlawner (techno/noise), Malevolence (hardcore/metal), 3-US (huiskamer), De Johannes d Kerner Show (pop), Point 44 Caliber Killer (hardcore/metal)
20.00 uur / € 5,-

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend