Kerstmarkt bij Arbeidscentrum Sneek

0

SNEEK – Op vrijdag 10 december van 14.00 uur – 21.00 uur en zaterdag 11 december van 10.00 uur – 17.00 uur organiseert het Arbeidscentrum Sneek haar jaarlijkse Kerstmarkt voor Sneek en omstreken.

Naast gebak uit eigen ambachtelijke bakkerij en producten van ons droogbloematelier Cassurina vindt u er ook kraampjes met sieraden, houtbewerkingsproducten en woondecoraties. U kunt bovendien genieten van een heerlijk bakje koffie, kopje thee of een kom zelfgemaakte erwtensoep. Dit alles met een muzikale omlijsting.

Ook dit jaar zal er weer een verloting plaatsvinden. De loten worden deur aan deur verkocht maar zijn ook verkrijgbaar bij het Arbeidscentrum. Wees er snel bij want op = op!  De trekking van de verloting zal zaterdagmiddag plaatsvinden, door Anne Hoogendoorn bij ons allen bekend van de 'Voice of Holland'.


  • Kerstmarkt Arbeidscentrum Sneek
  • vrijdag 10 december 14:00 – 21:00 uur
  • en zaterdag 11 december van 10:00 – 17:00 uur
  • Westereems 6 in de Loten te Sneek

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend