Sjors en Sjimmie zetten de Irish Pub Sneek op zijn kop

0

SNEEK – Op vrijdagavond 3 december gaan de dakpannen van de Irish Pub aan de Marktstraat in Sneek er af. De Irish Pub is voor het vijfde achtereenvolgende jaar in de café top-100 geëindigd. Dit jaar op plaats 85. Dus bouwen Sjors en Sjimmie (wie kent ze niet) een fantastisch feest. Uiteraard is de toegang gratis Aanvang om 21:00 uur.

Twee vrienden, twee stemmen en twee gitaren, dat zijn Sjors & Sjimmie. Lyrische ballads, ruige rockers, smeuïge smartlappen… als het werkt, dan werkt ‘t. En dus gaat geen muzikale zee hen te hoog, spelen ze moeiteloos nummers van Rolling Stones, Johnny Cash, Beatles, Blof, André Hazes, Frank Sinatra en ‘one-hit-wonders’ met een hoog quiz-gehalte: ‘o ja dat nummer… wie zong dat ook al weer?’ Steevast gevolgd door een vrolijke blik der herkenning en heerlijke meezingerij. Meer info: www.live-sjors-en-jimmie.nl

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend