Landstede Volleybal haalt Van Solkema van eerste team

0

ZWOLLE – Arno van Solkema is niet langer hoofdtrainer van Landstede Volleybal uit Zwolle. Het bestuur van Stichting Topsport Zwolle heeft de oefenmeester uit Sneek, die aan zijn vierde jaar bezig was, van het eerste team afgehaald.

"Van Solkema is niet ontslagen, maar krijg een andere functie binnen Landstede", liet teammanager Petra de Wild weten. "Er was geen vertrouwen meer en de afgelopen twee weken verloren we twee belangrijke potjes." Landstede ging onderuit tegen BMC/SSS en Rotterdam en bivakkeert op de zesde plaats in de A-League. De club ambieert een plek bij de eerste vier.

Assistent-trainer Harry van den Brink neemt voorlopig de honneurs waar. Hij zit bij de eerstvolgende wedstrijd, op 12 december tegen Webton Twente, op de bank. Op het moment dat Landstede een nieuwe trainer heeft gevonden, krijgt Van den Brink zijn rol als assistent terug.

via RTV Oost – Sport: Landstede Volleybal haalt Van Solkema van eerste team.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend