Boekpresentatie 40 jr. Kurobe – Sneek

0

SNEEK – Op woensdag 8 december vindt op Scholengemeenschap Bogerman in  Sneek de presentatie plaats van het boek dat ter ere van de al veertig jaar bestaande band tussen de twee steden werd gemaakt en dat de titel draagt: : 'De klok van mijnheer Yoshida, 40 jaar Kurobe – Sneek 1970 – 2010'

Ter gelegenheid van de 40-jarige jubileumviering van de stedenband Kurobe – Sneek heeft een Sneker delegatie samen met een aantal scholieren van 26 september tot 2 oktober 2010 Japan bezocht. In het kader van deze reis wordt een bijeenkomst georganiseerd voor de gezinsleden van de leerlingen, een afvaardiging van het gemeentebestuur, leden van de raad, de projectgroepleden Stedenband Kurobe – Sneek en belangstellenden.

Schrijver Juco Wester verzamelde talloze persoonlijke verhalen en illustraties die een mooi beeld geven van de band tussen beide steden en de vele activiteiten. Aansluitend aan de boekpresentatie zullen de leerlingen van Bogerman en Magister Alvinus vertellen over hun eigen reiservaringen, het Japanse onderwijs en het verblijf in een Japans gastgezin.


Datum: Woensdag 8 december
Tijd: 19.30 – 20.00
Locatie: Scholengemeenschap Bogerman, Hemdijk 2 Sneek

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend