Sneek – Yordi de Jong beste reisadviseur

0

SNEEK – Yordi de Jong, manager bij D-Reizen op de Oosterdijk van Sneek, is benoemd tot de beste reisadviseur van Friesland. En alsof dat niet genoeg is, wordt hij ook nog genomineerd voor deze titel op nationaal niveau.

De strijd om de titel Reisadviseur van het jaar wordt jaarlijks door Travelacademy verzorgd en is een zware competitie, bestaande uit een aantal voorrondes met kennisvragen en een offerte (dit jaar over Cambodja / Vietnam). Op basis daarvan komen de beste reisadviseurs per provincie uit de bus rollen. In december volgt er dan nog een (heel pittig) verkoopgesprek met een van de juryleden, waarna half januari bekend wordt gemaakt wie zich een jaar lang de beste reisadviseur van 2011 mag noemen.

Momenteel ligt Yordi op zijn rug in het Egyptische zonnetje van zijn prijs te genieten en stuurt hij vrienden en LSC teamgenoten SMS-jes over zijn 'rotleven'.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend