School Gaastmeer hoopt op goed nieuws

0

GAASTMEER – Basisschool 'Mids de Marren ' in Gaastmeer blijft hopen op goed nieuws uit Den Haag. Minister van Bijsterveld van Onderwijs heeft toegezegd zich sterk te zullen maken om de in het kader van de nieuwe wetgeving met sluiting bedreigde school open te houden. Anders moet de school haar deuren sluiten na dit schooljaar wegens een leerlingentekort.

Eerder deze week had CDA kamerlid Sander de Rouwe uit Bolsward al toegezegd kamervragen te zullen stellen over de mogelijkheid om dit schooltje open te houden. Vooral omdat de verwachting is dat de school volgend jaar minimaal op of zelfs boven het minimum van 23 leerlingen komt.

Bij de foto (bron Mids de Marren): Personeel en kinderen van Basisschool Mids de Marren hopen dat de Sint met een echte 'goed nieuws brief' uit Den Haag langs komt.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend