Bekerwedstrijd sv Urk – ONS Sneek

0

SNEEK – Zaterdag 27 november staat de bekerwedstrijd sv Urk – ONS Sneek op het programma. Op voorhand een prachtig affiche voor een spannende wedstrijd, want de koploper uit de eerste klasse E is hard op weg om het enkele jaren geleden verloren gegane terrein (de degradatie uit de Hoofdklasse) dit jaar goed te maken.

Maar daarnaast is het ook nog even spannend of de wedstrijd wel gespeeld kan worden op Urk. Dit heeft alles te maken met de gesteldheid van de velden en de weersverwachting. Mocht er niet gespeeld kunnen worden op Urk, dan wordt de wedstrijd verplaatst naar het Zuidersportpark in Sneek, tenzij ook hier niet gespeeld kan worden. wij houden u hiervan op de hoogte.

Aanvang sv Urk – ONS Sneek: 15.00 uur
of
Aanvang ONS Sneek – sv Urk: 17.00 uur

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend