Automobiliste Oudega (W) komt met de schrik vrij

0

HEERENVEEN – Door adequaat te reageren en snel uit te wijken naar rechts kon een 29-jarige automobiliste uit Oudega (W) de stilstaande file op de afrit Heerenveen-Centrum van de A32 ontwijken, die was ontstaan ten gevolge van een eerdere aanrijding tussen in en uitvoegend verkeer.

Een 57-jarige man uit Norg reed in de zuidelijke richting, komende vanaf Drachten en wilde de afrit Heerenveen Centrum nemen. Hij moest remmen voor een voertuig dat voor hem reed. Het ontwijken lukte hem. Het voertuig dat achter de 57-jarige man reed kon echter zijn voorganger niet meer ontwijken. Dit met een aanrijding tot gevolg waarbij beide voertuigen flinke schade opliepen en werden afgesleept.

De passagier van de man uit Norg, een 19-jarige man uit Norg, is met nekklachten ter controle per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Heerenveen. Als gevolg van deze aanrijding ontstond een file waarin nog een aanrijding plaatsvond met vier voertuigen. Ter plaatse bleek dat twee voertuigen schade hadden opgelopen.

Een 29-jarige automobiliste uit Oudega (Wymbritseradeel) kon nog op tijd reageren op de stilstaande file en week op het laatste moment naar rechts uit. Een 22-jarige automobiliste uit Drachten die daar achter reed kon een aanrijding met de 29-jarige niet voorkomen. Beide bestuursters kwamen met de schrik vrij. De voertuigen werden afgesleept. De aanrijdingen vonden even voor 08.00 uur plaats en de weg binen het uur weer vrijgegeven worden.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend