Stipepunt Drylts verhuist naar Thuiszorg gebouw

0

IJLST – Het Stipepunt Drylts is verhuisd van het gemeentehuis naar het gebouw van Thuiszorg Zuidwest Friesland aan de Galamagracht 31 in IJlst. Om dit niet ongemerkt voorbij te laten gaan is in een select gezelschap van vrijwilligers en organisaties op 10 november jongsleden de nieuwe locatie van het Stipepunt geopend.

De opening viel samen met de Dag van de Mantelzorg. Niet een onlogische keuze, mantelzorgers kunnen namelijk bij het Stipepunt terecht voor een luisterend oor en informatie. Behalve mantelzorgers kunnen ook vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties er terecht. Het Stipepunt bemiddelt tussen mensen die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk en organisaties die op zoek zijn naar vrijwilligers.

Wethouder Sietske Kanselaar heeft haar grote waardering uitgesproken voor de vrijwilligers die werkzaam zijn in het Stipepunt Drylts.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend