Spaar Airmiles voor Stichting Aap; kost niets

0

AMSTERDAM – Vandaag start Stichting AAP met een campagne om nieuwe Air Miles spaarders te werven. Dat AAP de Air Miles hard nodig heeft, bleek recent weer toen AAP-directeur David van Gennep naar Spanje moest reizen om het verwaarloosde en mishandelde berberaapje Lulú te redden.

Lulú zit inmiddels 8 weken in quarantaine bij AAP en maakt het naar omstandigheden goed. In de uitzending van RTL's Koffietijd op 12 november zal te zien zijn hoe Lulú in Spanje moest leven en hoe het nu met haar gaat. Binnenkort mag ze uit de quarantaine en volgt een spannende tijd waarin ze eindelijk met soortgenoten samen kan leven. Via Twitter (http://twitter.com/berberaap[UNDERSCORE]lulu) zijn haar belevenissen bij AAP te volgen.

Ieder jaar vangt AAP ruim 100 apen en andere exotische dieren op uit heel Europa. Deze dieren hebben vaak een leven van verwaarlozing en mishandeling achter de rug. Het transport van de dieren wordt steeds vaker met Air Miles bekostigd, dankzij de vele particulieren die hun Air Miles doneren aan AAP. Door een deel van de Air Miles te verzilveren, kan AAP ook een deel van de verzorging van de dieren bekostigen. Toch is dat niet genoeg om de vele dieren die de hulp van AAP nodig hebben, te kunnen redden. Daarom start AAP een campagne om nog meer Air Miles spaarders te werven. Air Miles sparen kost niets, maar betekent voor de dieren van Stichting AAP enorm veel.

Vergeten Air Miles

Alle Nederlanders samen hebben een tegoed van 23 miljard Air Miles gespaard, die een waarde vertegenwoordigen van maar liefst 230 miljoen Euro. Air Miles maakte onlangs bekend dat veel mensen helemaal niets doen met hun gespaarde tegoed. Het saldo van de meeste Air Miles spaarders zweeft rond de 10.000 airmiles (waarde: 100 Euro), aldus Air Miles. Sparen voor AAP is kosteloos en daarom voor velen een aantrekkelijke manier om ondanks de huidige crisis toch een goed doel te steunen. Voor de dieren van AAP vormen deze Air Miles vaak de eerste stap naar een nieuw leven.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend