Sloeproeisters Hindeloopen nationaal kampioen

0

HINDELOOPEN – De dames roeisters van de Hindelooper sloep zijn afgelopen zaterdag in de Koninklijke Jachthaven van Muiden gehuldigd als Nederlands kampioen sloeproeien .

Die dag werd tevens de laatste wedstrijd van het seizoen gehouden, een wedstrijd overigens die niet meetelde voor het kampioenschap. Uit sportief oogpunt hebben de vrouwen toch maar meegeroeid. Het hele seizoen al heeft de ploeg constant op erg hoog niveau geroeid. In Amsterdam stond dan ook al vast dat de dames onbereikbaar waren geworden voor de andere ploegen.

Het sloeproeiseizoen begint in april in IJmuiden waar ze als tweede eindigden na Grou , de Harlingen-Terschelling race als derde, Makkum tweede, De Kaag eerste, Hindeloopen met windkracht 7 eerste, Rotterdam tijdens de prachtige Havendagen eerste, Zwarte water eerste, Langweer eerste en in Amsterdam tweede. (foto archief Sloeproeien Grou)

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend