Collecte voor Multiple Sclerose start 22 november

0

SNEEK – Vanaf 22 november zullen de vrijwilligers van het MS Fonds regen en wind trotseren om met de collectebus langs de deuren te gaan. Multiple Sclerose maakt de meeste invaliditeits-slachtoffers onder jonge mensen, zelfs kinderen, in Nederland. Helaas is het nog niet mogelijk om MS te genezen.

Het MS Fonds helpt mensen die Multiple Sclerose hebben met coaching, voorlichting en financiering van wetenschappelijk onderzoek. Multiple Sclerose is de bekende onbekende. Iedereen kent de letters MS, maar wat de ziekte precies is, is bij de meesten onbekend. Over de ziekte zelf zijn vele vragen, niet alleen bij patiënten maar zeker ook bij het grote publiek. Vragen wegnemen en oplossen is een constante uitdaging voor het MS Fonds en is helaas ook gebonden aan beperkte budgetten.

Het MS Fonds is 100 % afhankelijk van giften. Ook ú kunt het MS Fonds steunen: geef aan de collectant of doneer op giro 5057 te Maassluis. Meer informatie? Kijk op www.nationaalmsfonds.nl

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend