Beurs IJlst: Is uw toekomst wel seniorproof?

0

Zaterdagmiddag 20 november 2010 vindt er, in het gemeentehuis van Wymbritseradiel te IJlst, een minibeurs voor 55 jarigen en ouder plaats onder de naam “Is úw toekomst wel seniorproof.? Het is de laatste activiteit voor senioren in de gemeente Wymbritseradiel voor de fusie.

De minibeurs start om 13.00 uur en duurt tot 16.30 uur. Wethouder Sietske Kanselaar heet u om 13.30 uur welkom. De toegang is gratis. Het is een toekomst gerichte beurs omlijst met onder andere muziek.

U kunt tijdens deze minibeurs kennis en informatie opdoen over allerlei onderwerpen die bij het ouder worden relevant kunnen zijn en waar u zich nu al op kunt voorbereiden. Er zijn testen, demonstraties en veel stands over uiteenlopende thema’s zoals sport en bewegen, educatie op latere leeftijd, hulpmiddelen, gezondheid, veiligheid, wonen, zorg(instellingen), gemaksdiensten et cetera. U kunt uw ogen, gehoor, evenwicht laten testen of de rollator laten checken.

Met deze minibeurs komt er ook een eind aan het project Halt! U Valt in de gemeente. Halt! U valt maakt mensen bewust van de risico’s op valongelukken (bijv. gebruik van medicijnen) en biedt mogelijkheden om de kans op een val te verkleinen. Ook dit project komt uitgebreid aan bod.
Mensen met vervoersproblemen worden gehaald en gebracht als zij zich voor 15 november 2010 aanmelden op het telefoonnummer 058-2348512.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend