Bestuurders Sneek lezen voor op Dag van Duurzaamheid’

0

SNEEK – Op de ‘Dag van de Duurzaamheid' vinden er in heel Nederland allerlei activiteiten plaats die het thema duurzaamheid onder aandacht brengen. Eén van die activiteiten is het voorlezen van plaatselijke bestuurders en bekenden van een verhaal uit het boek ‘Mr. Finney en de wereld op zijn kop' in de klas om met de leerlingen te praten en discussiëren over duurzaamheid.

Het boek is geschreven door Laurentien van Oranje en Sieb Posthuma. In Sneek hebben Burgemeester Apotheker en wethouder Ekhart dit gedaan. De burgemeester las voor aan de klas van juf Marjolein van Veen, groep 4b van PCB De Vuurvlinder uit de bredeschool Duinterpen en wethouder Ekhart las voor aan groep 6 van meester Ralph Nijp op OBS De Oudvaart.

Er vonden geanimeerde gesprekken met de kinderen plaats over dieren, groen in de tuin thuis, maar ook in de wijk en over energiebesparing thuis en op school en het verkeer. (bron Gemeente Sneek)

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend