Stavoren: actie voor Kerstpakket buurtbusvrijwilligers

0

STAVOREN – De mogelijkheden van de Stichting Buurtbus om haar vrijwillige chauffeurs te verrassen, met een Kerstpakket, zijn helaas beperkt. Daarom heeft de heer Bert v/d Werf, eigenaar van de “Coöp” supermarkt in Stavoren, een bonnenactie opgestart om met behulp van zijn klanten daarin te voorzien.

In de periode van 8 november tot 12 december krijgen de klanten bij iedere € 10 euro aan boodschappen een stempel en kan men de kassabon in een daarvoor bestemde ton inleveren. Aan het einde van de actie worden de bonnen opgeteld en aan de hand daarvan wordt er een kerstpakket samengesteld voor alle buurtbus vrijwilligers en ook 10 klanten maken kans op dat kerstpakket. Hoe meer men in de winkelwagen zet, des te groter het kerstpakket!

Ook bloemenzaak “Lotus” in Stavoren heeft zich aangesloten bij de actie. Een initiatief in Stavoren dat door de chauffeurs zeer op prijs wordt gesteld.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend