PvdA SWF: Wijs met onderwijs in de Zuidwesthoek

0

SNEEK – De Partij van de Arbeid SWF organiseert op  10 november een onderwijsdebat met als motto “Wijs met onderwijs” in de Zuidwesthoek. Het debat wordt gehouden in de Diken, school voor praktijkonderwijs aan de Bredyk in Sneek en begint om 20.00 uur.

Een zeer actueel onderwerp gelet op de aangekondigde bezuinigingen van het kabinet van 300 miljoen euro op met name het speciaal onderwijs. De zwakste leerlingen dreigen hier de dupe van te worden.

Sprekers die avond zijn Harmen Jansma, directeur van de Diken over het praktijkonderwijs, Dominicus Hooghiemstra, directeur van de Thomasschool over De Brede School, Marjan van Maasakker van Fultura over het tegengaan van voortijdig schoolverlaten en de koppeling tussen onderwijs en het centrum Jeugd en Gezin en Ep van Hijum, algemeen directeur Nije Gaast over de kansen en bedreigingen van de kleine plattelandsscholen in de ZW-Hoek.

Na de pauze vindt er een forumdiscussie plaats, waaraan ook Andries Ekhart, wethouder onderwijs en lijstrekker van de PvdA zal deelnemen.

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend