Hans Spekman gast op ‘Aanval op Armoede’ in Bolsward.

0

BOLSWARD – Op maandagavond 15 november wordt in het kader van het verkiezingsspeerpunt ‘Aanval op armoede’ een PvdA thema avond gehouden bij het project ‘Nijwurk’ op industrieterrein De Marne 119 8701 MC Bolsward.

Nijwurk is een creatief en kleurrijk project dat activiteiten en werkervaring biedt aan mensen met een uitkering. Juist dit zeer geslaagd re-integratie project komt bij de aanstaande bezuinigingen zwaar onder druk te staan. En wat zijn verder de gevolgen van de rijksbezuinigen voor de nieuwe gemeente Súdwest Fryslân. Sprekers van die avond zijn o.a. Hans Spekman ( 2e Kamerlid PvdA),  Sjoerd Kuipers ( directeur sociale dienst ISD Zwf), Joop Andreae (werkleider Nijwurk),  Broer de Ringh ( Eigenaar Kringloopwinkels). Gespreksleider is Andries Ekhart ( lijsttrekker PvdA Súdwesf Frysân)

Verder zal Henk van de Zwaag, algemeen directeur Empatec, een brandbrief overhandigen aan Hans Spekman over de gevolgen van de bezuinigingen op de sociale werkvoorziening. Hans Spekman zal ook het PvdA-ombudsteam ( voor de nieuwe gemeente Súdwest Fryslân ) installeren. Belangstellenden zijn van harte welkom. De inloop is vanaf 20.00 uur, de koffie staat klaar.
 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend