Hoekstra Hindeloopen: grote dijk voor Noordzeekust

0

DEN HAAG – In Den Haag wordt vandaag het nationale Deltacongres gehouden, waarop wordt gepraat over het Deltaprogramma en, zeer belangrijk, de manier waarop dat alles moet worden betaald. Daar komt ook de Hindelooper havenmeester en visionair Anne Hoekstra aan het woord met zijn revolutionaire idee van een 30 meter hoge dijk voor de Nederlandse kust.

Dat ongetwijfeld miljarden verslindende plan, waarbij een 30 meter hoge dijk voor de hele Noordzeekust wordt gebouwd, met daarop windmolenparken en natuurgebieden kan gemakkelijk gefinancierd worden met de miljarden die de oliemaatschappijen klaar hebben liggen voor calamiteitenplannen, volgens Hoekstra. Bijkomend voordeel volgens Hoekstra is dag de binnenlandse dijken niet verhoogd hoeven te worden en het peil van het IJsselmeer op de huidige stand kan blijven.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend