Gedenkdag overledenen in Antonius Ziekenhuis Sneek

0

SNEEK – Op vrijdag 19 november is er in alle vijf Friese Ziekenhuizen gelegenheid patiënten die in het afgelopen jaar tijdens hun verblijf in het ziekenhuis zijn overleden te gedenken. Deze gedenkdag vindt ook plaats in het Antonius Ziekenhuis in Sneek en wordt gehouden in het Stiltecentrum van 9.30 uur tot 16.30 uur.

Er is gelegenheid om persoonlijk te gedenken, bijvoorbeeld door een kaarsje te ontsteken of een bloem of een steentje met opschrift op een gedenktafel te leggen. Om 11.00 uur en 14.00 uur zijn er korte, gemeenschappelijke bijeenkomsten om stil te staan bij het overlijden van geliefden. Bloemen, kaarsjes, steentjes en gedenkkaartjes zijn aanwezig.

De beide geestelijk verzorgers geven leiding aan het gemeenschappelijke herdenken en zijn verder gedurende de dag beschikbaar voor gesprek en contact. Informatie kan worden verkregen via de afdeling Geestelijk verzorging. Telefoonnummers: 0515 – 488 282 en/of 0515 – 488 283.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend