Witmarsum: Maisdoolhof 2350 euro voor goed doel

0

WITMARSUM – De Ronald McDonald kinderhoeve te Beetsterzwaag kan een bedrag van 2350 euro tegemoet zien, de opbrengst van het maisdoolhof in Witmarsum. In deze hoeve kunnen kinderen met een beperking onbezorgd met hun ouders op vakantie. Daarnaast kunnen hier ouders overnachten wanneer hun zoon of dochter aan het revalideren is in het revalidatiecentrum Friesland naast de hoeve.

De Hoeve gaat de schenking gebruiken om een aangepaste fiets aan te schaffen. Zonder een aantal sponsoren is het echter niet mogelijk om een mooie cheque te kunnen overhandigen aan deze stichtingen, vooral omdat door de slechte zomer de opbrengst minder was. In het verleden heeft sterkste man van Friesland Wout Zijlstra wel geposeerd in Witmarsum om free publicity te creëren voor het doolhof. Daarnaast zorgt loonbedrijf Westra uit Arum en Franeker ervoor dat het maïs wordt gezaaid en Fouragehandel Siebren de Vries (uit Witmarsum) maakt het mogelijk dat het maïs wordt geoogst. Daarnaast stelt aardappelhandel S. Tolsma het stukje land beschikbaar.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend