KPJ Bolsward wil goede oude tijd nog éénmaal terug

0

BOLSWARD – Veel jongeren hebben goede herinneringen aan de KPJ, de katholieke plattelands jongeren. In Friesland is nog een aantal verenigingen actief, maar veel zijn er niet meer en ook KPJ Bolsward bestaat niet meer.

De vereniging die halverwege de jaren 90 ophield te bestaan brengt bij velen goede herinneringen naar boven. Hele families waren lid , velen hebben er hun partner er gevonden en zijn er vele vriendschappen uit ontstaan. Het waren niet alleen Bolswarders die lid waren. Ook vanuit de dorpen om Bolsward kwamen men regelmatig naar “De Golle” voor één van de vele activiteiten. De sporttoernooien, uitwisselingen, discussieavonden en creatieve dagen waren boeiend, leerzaam en uitdagend.

Maar omdat iedereen is uitgezwermd door Nederland en zelfs Europa leek het een aantal oud leden een goed idee toe om weer eens bij elkaar te komen voor een reünie . En dat zal zijn op 18 juni 2011. Maar niet alle adressen zijn bij de organisatie bekend. Vandaar de oproep aan de oud leden die vanaf de beginjaren 70 tot het einde van de KPJ lid waren zich op te willen geven.

Noteer dus die datum als je lid bent geweest van de kpj vanaf de begin jaren 70. En geef je desnoods alvast op via kpjbolsward@gmail.com
Geef in die mail je adresgegevens op en geef het door aan de leden die je nog wel eens tegenkomt.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend