Thema-avond jeugd en alcohol in Neighbours Sneek

0

SNEEK – Op dinsdag 9 november houdt de PvdA SWF van 17:00 tot 20:00 uur een thema-avond over jeugd en alcohol in Cafe Neighbours in de Kleine Kerkstraat in Sneek. De avond staat onder leiding van Ömer Kaya en Thomas Groeneveld.

Jongeren komen makkelijk in contact met alcohol. Geen probleem op zich, maar dit betekent ook dat een gedeelte van de jongeren misbruik kan maken van alcohol. Tijdens de avond over jeugd en alcohol krijgen 10 koppels, bestaand uit 2 jongeren, de mogelijkheid om hun ideeën te presenteren over hoe alcohol- en drugsmisbruik kan worden tegen gegaan. Zij weten tenslotte het beste hoe leeftijdsgenoten over dit onderwerp denken en hoe het onderwerp kan worden aangepakt.

De vak-kundige jury onder leiding van Andries Ekhart bepaalt welk idee het beste bruikbaar is. Het beste idee wordt gebruikt als inbreng voor oplossingen tegen alcoholmisbruik in de nieuwe gemeente. Daarnaast wint het winnen-de koppel een mooie prijs. De avond wordt 9 november in café Neighbours georganiseerd (van 17.00-20.00 uur) en staat onder leiding van Ömer Kaya en Thomas Groeneveld.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend