Infomarkt chronische ziekten in Antonius Sneek

0

SNEEK – Van vrijdag 5 t/m zaterdag 13 november is het de landelijke Week van de Chronisch Zieken. De Week van de Chronisch Zieken heeft tot doel bekendheid te geven aan nieuwe ontwikkelingen en de stand van zaken op het terrein van de zorg en het maatschappelijke leven van chronisch zieken. Dit jaar is het thema `Red jezelf'’.

Het Antonius Ziekenhuis in Sneek organiseert tijdens deze week een informatiemarkt waar een aantal patiëntenverenigingen zich presenteert. De informatiemarkt vindt plaats op dinsdag 9 november van 10.00 uur tot 16.00 uur in de centrale hal van het ziekenhuis. Patiënten, bezoekers en werkenden in de zorg zijn van harte uitgenodigd. Antonius Ziekenhuis, Bolswarderbaan 1, Sneek

De volgende patiëntenverenigingen nemen deel aan de informatiemarkt:

  • Astmafonds
  • Crohn en Colitis Ulcerosa Vereniging Nederland (CCUVN)
  • Diabetesvereniging Nederland (DVN)
  • Nationale Vereniging voor Fibromyalgie-Patiënten “Eendrachtig Sterk  (F.E.S.)
  • Reuma patiëntenvereniging ZWF

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend