Ik zit hier heel alleen Kerstfeest te vieren……..

0

SNEEK – Bij de komende kerstinkopen zullen de kassa’s in de winkelstraat minder rinkelen. Vooral in Nederland trekken internetwinkels meer omzet rond de feestdagen weg, schrijft het Financieel Dagblad.

Dit naar aanleiding van een onderzoek dat winkelvergelijkingsite Kelkoo onder winkelketens en met marktgegevens heeft laten doen in negen Europese landen.

‘De vooruitzichten voor de detailhandel zijn deze Kerst lauw’, zegt Pepijn Breijder, countrymanager van Kelkoo in Nederland. De totale kerstverkopen in Europa zullen minder (0,8%) omhoog gaan dan tussen 2008 en 2009 (1,8%). Nederlanders blijken trouwens nogal zuinig tijdens de donkere dagen voor Kerst. In die periode geven de Britten relatief het meest uit, gevolgd door de Duitsers, Zweden en Italianen. De Nederlanders zullen volgens de voorspellingen het minst tijdens de feestdagen uitgeven.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend