Expositie over muskusratten in Natuurmuseum Dokkum

0

DOKKUM – Wetterskip Fryslân organiseert samen met het Natuurmuseum Dokkum de expositie Muskusratten(bestrijding). In het museum komen bezoekers alles te weten over de muskusrat en de bestrijding van dit knaagdier. De expositie Muskusratten(bestrijding) duurt tot en met 15 april 2011.

In het Dokkumer natuurmuseum ligt een folder over de muskusrattenbestrijding door Wetterskip Fryslân. Ook hangen er posters met informatie, is er een winterhut van een muskusrat nagebouwd en zijn er onder meer opgezette muskus- en beverratten, een outfit van een muskusrattenbestrijder en vangmiddelen als de klem, val en fuik te zien.

Het Natuurmuseum Dokkum is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.natuurmuseumdokkum.nl

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend