A7 Sneek is bijna klaar – dus voetjes van de vloer

13

SNEEK – PSSST, dit houden we onder ons hoor… Onze zuidelijke rondweg, Rijksweg A7, is bijna klaar. En na vele jaren van werkzaamheden en overlast gaan we die grote verbetering vieren in december! 

En hoe! Tja, dat moet nog een verrassing blijven. Dus alles wat we in deze advertentie vertellen, hebt u niet gelezen. Laat staan dat u het aan een ander doorvertelt…

Maarreh… het wordt een feest vóór iedereen in Sneek. En ván iedereen in Sneek. Iedereen die dat wil, kan meedoen. En nu niet denken dat u met de handen in de zakken blijft staan. Nee, we gaan met z’n allen dansen. U ook. En om de simpele, maar mooie pasjes te leren nodigen wij u van harte uit om te komen oefenen tijdens onze workshops.

Wat gaan we doen?

Eerst zijn er workshops voor leerkrachten van basisonderwijs en speciaal onderwijs, leiding van verenigingen, sportclubs, dansscholen, en voor bewoners uit de wijken. En wel op:

 • 4 november
  • 19.00 – 20.30 uur Leiding en leerkrachten: Looxmastraat 39
 • 5 november
  • 10.00 – 11.30 uur Leiding en leerkrachten: Looxmastraat 39
  • 12.00 – 13.00 uur Leerkrachten: sporthal Duinterpen
 • Maar er is op 5 november in sporthal Duinterpen ook een open repetitie voor iedereen uit de wijken die aan de A7 liggen.
  • 14.00-15.30 uur Ouderen
  • 16.00-17.30 uur Ouder-kind
  • 19.00-20.30 uur Jongeren

Komt u ook? Stuur dan even een mailtje met het aantal personen waarmee u komt naar: info@a7sneek.nl.Dan kunnen wij ons des te beter voorbereiden! Maar naast deze groepsrepetities (dat wordt echt lachen!) kunt u ook thuis oefenen. Vanaf 5 november is de instructiefilm te zien en te downloaden vanaf www.sneek.nl, www.A7sneek.nl en www.keunstwurk.nl

En als iedereen heeft geoefend houden we nog twee grote repetities waarop we de puntjes op de i kunnen dansen. De eerste grote repetitie is zaterdag 27 november van 13.30-15.30 uur in Sporthal Duinterpen. De grote generale is op woensdag: 8 december van 18.30- 20.00 uur op een (nu nog) onbekende plaats.

Wilt u een extra repetitie? Dat kan! Op aanvraag kunnen wij voor een ‘dansjuf of dansmeester’ zorgen. Laat het ons even weten en mail naar: info@a7sneek.nl. En hebt u nog andere vragen bel 058 2343434 (Ingrid Stoepker).

Natuurlijk denkt u nu: wanneer is het feest precies? Dat maken we binnenkort bekend.

Deel dit met een vriend