Inzicht in Christelijk geloof door Alpha Cursus

0

BOLSWARD- Er is meer, ontdek het zelf door het volgen van een Alpha-cursus. Deze cursus biedt iedereen de mogelijkheid om zelf uit te zoeken wat het christelijk geloof inhoudt. Je bent zeker niet de enige. Meer dan dertien miljoen mensen wereldwijd hebben de cursus inmiddels gevolgd

In Nederland waren dat er ruim 160.000. De cursus is interkerkelijk en wordt gegeven in kerken, cafés, studentenverenigingen, jongerenclubs en zelfs in gevangenissen. Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn ‘Wie is Jezus?’, ‘Wat is bidden en hoe doe je dat?’ en ‘Bijbellezen: waarom en hoe?’.

Ook in Bolsward start de cursus weer. De eerste avond is op dinsdag 9 november op het adres: Witmarsumerstraat 10 te Bolsward. De cursus is gratis en omvat 10 dinsdagavonden die elk om 20.00 uur beginnen. Voor vragen en/of aanmelding kan je contact opnemen met Johannes & Piertje Ykema, tel: 0515-576778 of Dirk Jan & Margriet de Rouwe, tel: 0515-574131. Mailen kan ook, naar dirkjan-margriet@hetnet.nl.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend