Voordelig een regenton voor inwoners Wymbrits

0

IJLST – In de maanden november en december 2010 houdt de gemeente Wymbritseradiel de Actie Regenton. De gemeente biedt elk huishouden in haar gemeente de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief een regenton (hout of kunststof) aan te schaffen.

De gemeente betaalt een gedeelte van het bedrag, waardoor de aanschaf voor u extra aantrekkelijk wordt. Per adres kan één ton worden besteld. De gemeente vindt het efficiënt gebruiken en afvoeren van regenwater belangrijk. Veel regenwater verdwijnt als afvalwater in het riool. Dat is jammer, want regenwater kan prima worden gebruikt voor allerlei huishoudelijke klusjes door het op te vangen in een regenton. Dit bespaart een flinke hoeveelheid drinkwater.

Er is keuze uit vier modellen die u op de website van de gemeente kunt bekijken; eventueel kunt u de tonnen komen bekijken op het gemeentehuis van IJlst.

Vanaf 1 november 2010 kunt u zich op de gemeentelijke website aanmelden voor deze Actie via een aanmeldingsformulier. De regenton van uw keuze wordt bij u thuis bezorgd. U ontvangt vervolgens een nota van de gemeente.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend