Samen in de Noorderhoek Sneek komt op stoom

0

SNEEK – Het project 'Samen in de Noorderhoek' ,  dat in april dit jaar van start ging met als doel dingen samen te doen op verschillende fronten en daardoor het woonplezier in de buurt te verhogen, krijgt gestalte.

Het project bestaat uit drie onderdelen: Samen doen, Samen Praten, en Samen Spel. En inmiddels zijn er twintig mensen actief, die klusjes voor elkaar opknappen, praten over ontwikkelingen in de wijk en zich inzetten voor wijkevenementen. De buurtmarkt is een van die activiteiten. Deze vond in september plaats. Op die dag was er een sjoelwedstrijd, waarvan de winnaars maandag hun prijzen in ontvangst mochten nemen uit handen van wethouder Andries Ekhart.

De eerste prijs was voor Selie Douma (links), die een speksteenworkshop kreeg. Naast haar wethouder Andries Ekhart die de prijzen uitreikte. De tweede plaats was voor Trudy van der Heide, haar zoon Ruben houdt de prijs omhoog en derde werd Marianne de Jong.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend