Nieuwe natuurgids van It Fryske Gea

0

LEEUWARDEN – It Fryske Gea beheert in Fryslân achtenvijftig verschillende natuurgebieden – met een totale oppervlakte van ruim 20.000 hectare – verspreid over de hele provincie. Om tegemoet te komen aan de toenemende vraag naar informatie over de natuurgebieden is in de afgelopen periode door diverse mensen hard gewerkt aan de realisatie van een nieuwe natuurgids met als titel "Ontdek de Friese natuur / Untdek de Fryske natoer".

Deze nieuwe natuurgids, die wordt uitgegeven ter gelegenheid van het 80-jarig bestaan van de vereniging, bevat meer dan 220 pagina's uitgebreide informatie over alle natuurterreinen, inclusief de bereikbaarheid, de recreatiemogelijkheden, Friese namen, etc. Het is een handige gids voor iedere natuurliefhebber. Met duidelijke terreinkaartjes, praktische informatie, ruime aandacht voor de natuurwaarden, veel mooie foto's en een logische indeling van de terreinen waardoor snel de gewenste informatie gevonden kan worden. Met deze nieuwe gids "Ontdek de Friese natuur" wil It Fryske Gea iedereen een stimulans geven om te gaan genieten van de veelzijdige Friese natuur.

Deze nieuwe, unieke uitgave is mede mogelijk gemaakt door financiële bijdragen van het ANWB-Fonds, Je Maintiendrai Fonds, de Stichting Ynnatura, De Friesland Zorgverzekeraar en de Nationale Postcode Loterij. De natuurgids is niet in de winkel te koop. Alle 22.000 leden en toekomstige leden van It Fryske Gea krijgen de komende periode een exemplaar van de natuurgids toegezonden.

Het eerste exemplaar zal woensdag in ontvangst wordehn genomen door gedeputeerde Hans Konst.
 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend