Fietsexcursie Sneekermeer met Staatsbosbeheer

0

SNEEK – Op zondagmiddag 17 oktober is er een fietsexcursie georganiseerd vanuit RCN De Potten langs de oevers van het Sneekermeer. De excursie begint om 14.00 uur en duurt circa twee uurtjes.

Het is het jaar van de Biodiversiteit. Er zijn veel verschillende planten en dieren nodig om het evenwicht in de natuur te kunnen behouden. Het Sneekermeergebied is een Natura 2000 gebied. Ontdek de diversiteit in en rondom het Sneekermeer. Startplaats bij RCN De Potten, De Potten 2, 8626 GG Offingawier. Aanmelden bij de recreatiebalie van RCN De Potten of per mail via meer@rcn.nl. Wie een verrekijker heeft, doet er verstandig aan die  mee te nemen. En regenkleding is ook geen overbodige luxe, want volgens Piet houden we het niet helemaal droog. (foto BFVW)

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend