Verkiezing Beste Keet van Nederland

0

NEDERLAND –  De Nederlandse plattelandsjongeren willen af van het imago van hun keten als vrijplaatsen, waar ongebreideld wordt gezopen en waar alles dat maar naar vrouw neigt goed op haar tellen moet passen. Van de concurrent van de reguliere horeca.

Plattelandsjongeren.nl vindt dat jongeren prima in staat zijn alles rondom hun Keet op een verantwoorde manier te regelen en hebben een zogenaamde Keetkeur in het leven geroepen, waarmee ze proberen de keethouders en hun bezoekers handvatten te geven om dat te doen en daarbij tevens te helpen om een positiever beeld van Keten te realiseren. Dat doen ze onder meer door de verkiezing: "De Beste Keet van Nederland" en door het geven van praktische workshops aan keten over bijvoorbeeld wetgeving (wat mag wel en niet), verzekeringen, inkoop etc.

Heb jij "De Beste Keet van Nederland "? Doe dan mee en win toffe prijzen, voor jou en je Keetbezoekers! Je kunt je inschrijven tot 1 december 2010. Aan het einde van het jaar worden de prijzen op een feestelijke manier uitgereikt. De gegevens van jouw Keet blijven privé en worden niet doorgegeven aan gemeentes of anderen. Voor meer info zie www.plattelandsjongeren.nl en www.keetkeur.nl

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=rCXZbPqHW_E

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend