ONS Sneek wint met 3-1 van Staphorst

0

SNEEK –  Zaterdagshoofdklasser ONS Sneek heeft zaterdag door de 3-1 overwinning op Staphorst op Sneker bodem de aansluiting met de kop van het klassement vast weten te houden.

In het begin leek het daar allesbehalve op. De thuisploeg kwam in de zesde minuut op 0-1 achterstand. En het duurde tot de tweede helft voordat Martijn Roosenburg de stand weer in evenwicht kon trekken. Door een bijzondere strafschop, waarbij de Staphorster keeper nog bij de paal stond, kon wederom Roosenburg bij wijze van spreken de penalty met zijn ogen dicht benutten 2-1. Invaller Rudy Mann tenslotte zette de 3-1 eindstand op het score bord. De bal was door Restaurant 't Vaticaan to wine en dine ter beschikking gesteld en sponsor Sjoerd Schot, die het 'topballetje' hoogstpersoonlijk had gezegend, claimt dat de zege eigenlijk voor zestig procent aan de ballen van 't Vaticaan toe te schrijven is. Morgen een uitgebreid wedstrijdverslag van Jan Flikkema.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend